Welkom in Studio 4

Bent u op zoek naar een professionele flexibele tv-studio met grootse mogelijkheden? Dan is PPCRN Studio 4 de ideale plek. Goed bereikbaar in het centrum van Leiden hebben wij een live studio gebouwd met de hoogste kwaliteit in video- en audio-apparatuur.

Live studio

'Live' is hier het sleutelwoord, want vanachter onze desk spreekt u in een handomdraai de wereld toe.
studio promo
360 video van Joost in studio

Kijk rond in onze studio

Neem nu een kijkje in onze studio. Joost van der Stel, onze creatief directeur, neemt je mee in deze 360-graden video van de ruimte. Het mooie van deze video is dat je zelf virtueel rond kunt lopen in Studio 4.

Livestream in jouw stijl

Joost bespreekt een aantal mogelijkheden om het decor helemaal naar jouw hand te zetten en laat je zien wat voor technieken we gebruiken. Zo is het in Studio 4 bijvoorbeeld mogelijk om een lichtplan op te stellen dat helemaal aansluit bij jouw huisstijl. Op het beeldscherm achter de desk kunnen we niet alleen logo's of presentaties tonen, maar bijvoorbeeld ook beeldverbindingen leggen met verslaggevers in het land. Zo heb je nooit gebrek aan gasten in jouw programma.

Meer weten over de creatieve invulling die we kunnen geven aan de livestream? Bel met Joost op 071-8877799 of download de info-sheet.

Fotogalerij Studio 4

studiolicht
studio gobo
studio ptz camera
studio 4
sennheiser microfoon
ptz controller
studio 4 totaal
teleprompter

BAKKIE DOEN?