liveyou logo
LiveYou is dé specialist als het gaat om het uitzenden van jouw boodschap, van overal in Nederland naar overal ter wereld. Of het nu gaat om het uitzenden van een ENG-nieuwsreportage voor televisie of het live streamen van een evenement op sociale media. LiveYou biedt 50 jaar Broadcast ervaring om ervoor te zorgen dat jouw verhaal over de hele wereld wordt gehoord en gezien.

LiveYou is een samenwerking tussen PPCRN Content Productie en Schiermeier Media. We vonden elkaar in Leiden, maar voornamelijk in de liefde voor live. Onze verbindingen lopen over Ethernet en/of 4G, het is maar net waar de situatie om vraagt. Voor draadloze verbindingen kiezen wij voor de internationale standaard: LiveU. Alle streams versturen wij streeploos door gebruik te maken van onze Terradeck encoders.

Distributie van jouw content maken wij je super makkelijk door direct te streamen naar Facebook, YouTube, Twitch of zelfs de Media Gateway van RedBee in Hilversum. En via onze satellietverbindingen bereik jij straks elke uithoek van deze aardbol.

Maar LiveYou doet meer. Veel meer! Lees er alles over op onze website: LiveYou.nl

BAKKIE DOEN?