Joost Berk aan het werk in de edit suite van PPCRN

PPCRN = content productie

Je campagne, je socials en de output van je content kalender, alles schreeuwt om smaakmakende content. En dat is precies wat we bij PPCRN voor en met jou produceren. Of het nu gaat om het periodiek produceren van video. De waarborging van je middelen voor je merkstrategie. Op zichzelf staande content producties voor je socials of professionele commercials. PPCRN adviseert, creëert en produceert.

Gedreven door merkbeleving als onderdeel van de Loyals Group en bouwend op meer dan 15 jaar ervaring in video en de broadcast sector gaan we graag voor je aan de slag.

Video's, commercials en animaties

PPCRN maakt technisch goede videoproducties en animaties. Producties die fris zijn, meegaan met de tijd en gemaakt worden vanuit jouw merkwaarde. We maken ze met onze Cut The Crap mentaliteit.

Goed, effectief en inhoudelijk sterk. Videoproducties die aansluiten op het karakter dat bij jou of jouw doelgroep past. Video’s die onderscheiden; landelijke campagnes, strategische posts, brandmovies en docu’s of gewoon een video die ff snel nodig is.

Smaakmakende content, dat is wat we produceren.

T-Mobile-Wintersport
Videostill PPCRN Loyals Group Social Media Campagne Pancakes Amsterdam

Social Content

Veel bureau's adviseren een goede content strategie voor je social kanalen. Heel tof, wij weten hoe we die content maken voor jou of je bureau. De continuïteit van het produceren, het bewaken van deadlines en conversie of engagement onderdeel laten zijn van de productie van je video, fotografie, 360, reeel, story of podcast. We’ve got your back. Maar bovenal! We produceren met kwaliteit en aandacht! 

Met de eenvoud van een uren bundel, maar altijd maatwerk. Want wij weten hoe belangrijk de kwaliteit en continuïteit van social content zijn.

Livestream en broadcast

Geen bijzaak of Corona noodgreep. Maar jaren lange professionele ervaring in het produceren, creatief ontwikkelen en technisch begeleiden van livestreams. Tot en met broadcast niveau. Van de rode loper van Pathé Bioscopen, tot de cheques van de Nationale Postcode Loterij en van grote zakelijke evenementen tot aan de Overheidshuldiging van de Olympisch en Paralympische spelen 2021.

Met de ervaring van meer dan 50 online evenementen in 2021, helpen we je graag bij het creëren en produceren van je livestream en/of hybride evenement.

Livestream Meercamera regie Online event Hybride evenement PPCRN Loyals Group Wieman Intermedia